DEKLARACJA CZŁONKOWSKA LSFR:
www.stowarzyszenie.lsfr.org/deklaracja_lsfr.pdf

Nasze Stowarzyszenie z każdym dniem się rozwija i wciąż poszerza swoje grono zwolenników, zrzeszając w swoje szeregi fanatyków kolarstwa górskiego.

Staramy się dotrzeć do jak największego grona młodzieży, pokazać Im czym jest prawdziwa wolność związana z uprawianiem Freeride`u a także Downhill`u. Pragniemy przekazywać swoją energię i buzację rowerową, którą tworzymy w silnym gronie przyjaciół, w czasie wspólnych wyjazdów rowerowych, wycieczek czy zawodów.

Rower jest dla nas instrumentem na którym zagramy Wam każdą melodię, jaką tylko zapragniecie. Ta melodia, to nie tylko puste brzmienie, to dźwięki płynące prosto z serca, które poderwą Was do tańca !

Zachęcamy Was do przyłączenia się. Wspólnego organizowania zawodów rowerowych, brania udziału we wszelkich akcjach rowerowych organizowanych przez nasze Stowarzyszenie, wyjazdów wakacyjnych a także wspólnych imprez połączonych z dobrą muzyką i projekcjami filmowymi.

Służymy Wam poradami sprzętowymi, serwisem rowerowym, doborem zakupu sprzętu rowerowego a także wspólną jazdą podczas której Wasze umiejętności podskoczą do góry o kolejny rozdział rowerowej Biblii.

Jakby tego było mało, naszym poczynaniom przygląda się oko kamery, która rejestruje każdą naszą czynność, upamiętniając nas na każdym kroku.
Dodatkowo w naszym albumie znajdziemy przepiękne fotografie ludzi, którzy tworzą
"Lubelskie Stowarzyszenie Rowerowe LSFR".

Chętnych do przyłączenia się do "Lubelskiego Stowarzyszenia Rowerowego LSFR" prosimy o kontakt z Zarządem.

Informacje o członkostwie otrzymacie na chwilę obecną drogą Prywatnej Wiadomości lub po osobistym skontaktowaniu się.

Wyżej w linku możecie pobrać Deklarację Członkowską, tam znajdziecie nr konta bankowego na który należy zrobić przelew (20zł) wpisując w tytule wpłaty Imię i Nazwisko lub nick z LSFR. Wygodniej będzie wpisać Imię i Nazwisko.

Pieniądze na składkę można też wpłacić osobiście Skarbnikowi Stowarzyszenia- Marcin Stępień, a Deklarację Członkowską podpisać na miejscu przy wpłacaniu pieniążków.

Zapraszamy do przyłączenia się i wspierania LSFR.
ZARZĄD LSFR.